18 de des. 2009

REPLICA A LLUIS ALOY

De vegades el ressentiment ens fa dir coses sense cap ni peus, esta clar que es la seva opinió i no més, seva. Trobo que per a fonamenta la seva opinió s'ha informat, o, la'n informat malament. Però clar com es la seva opinió, potser no li cal el dret d'informarse i així pugue tergiversar tot el que vostè vulgui. Tots aquest punts que a vostè no li semblem bé es van acorda entre la FECC i totes les entitats organitzadores
Llevat de la U.exc de Vic que no i era, potser els quedava molt lluny, les seves raons tindran. De les terres de l'Ebre tot i ser a mes de 200 km hi érem quatre entitats, però nosaltres, ja estem acostumats a fer aquest viatges. Deu ser que mos estimem el nostre esport i no tenim cap més interes que aquest.

Com ha organitzador de la Cursa de Paüls que soc. Ja el coneixem, i se l'estima, que vostè li te a la nostra cursa, Tot i ser una de les curses més antigues del nostre país (suposo que deu saber que enguany es la desena edició) i s'en vostè membre del comitè i seleccionador, no ha tingut mai la cortesia d'assistir a la nostra cursa, fins que no vam organitzar "el campeonato de las Españas" com vostè diu, i que abans tanta estima li devia tindre, ara ja veig que no... les seves raons tindra.

En quant al campionat de Catalunya, te raó Paüls no es una cursa d'alta muntanya. Però com ve diu el reglament (suposo fet per vostè) al apartat 2.2.4 Per altres distàncies i/o desnivells, el Comitè Català de Curses de Muntanya, estudiarà cada cas i prendra una decisió al respecte i així es va fer

7 comentaris:

koanito ha dit...

Felicitats pel blog company. Ara a mantindre'l i donali vida...
La cursa de Paüls no és solament una cursa ben organitzada amb un recorregut excepcional és, sobretot, la mare de les curses de muntanya per la gent de la Catalunya sud. I això no te preu, per tot lo de més Mastercard.
Salut company

Unknown ha dit...

Molt bó Perales eixò te molt bona pinta, anim de cara al any que,
Força i cames........

Anònim ha dit...

Hola nois en una cosa podeu estar segur, aquest home esta molt resentit i esta focalitzan tota la seva vers la FEEC i tot el que faci.

Ademes deixem-nos de Collonades i de banderas i ajudem a l'esport i esportistes i no pas a las banderas i els paisos.

JOTABE ha dit...

Felicitats company pel bloc i endavant per donar la cara pa lo bueno i lo malo no com molts q donen la cara sols per lo bueno eeehhhh! joc ras i patada al cap vinga anims q naltros estem espenent al costat teu

Biel ha dit...

Hola Perales!!

Felicitats pel blog i llarga vida!!

Pel que fa al tema,....si deixem de banda el reglament FEEC (en aquest sentit el tema és clar) estic d'acord amb el Koanito. Jo encara diria més,... com vaig dir en el seu dia al nostre blog: PAÜLS IS DIFFERENT !!
Megacursa, megapaisatge, megaorganització,megaambient, megajalar, megarecorregut, megatot!!!

Anònim ha dit...

Lluis Aloy és un fracasat, tot a la vida li ha sortir malament, el varem expulsar de la FEEC per múltiples irregularitats que va cometre quan era al front de les curses, el seu orgull i egocentrisme no el permet veure més enllà dels seus nassos.

A més no es dona compte que "la seva opinió" no l'importa a ningú.

Endevant Paüls

JaumeB ha dit...

Hola Perales!
Enhorabona pel blog!
Una de les primeres curses que vaig fer de muntanya va ser la de Paüls, i sempre ha estat genial; és dura, intensa i bonica, no hi falta de res, és d'aquelles que tot i el cansament voldries que durés una estona més.
Des de Tarragona FORÇA PAÜLS!!!!