24 de gen. 2010

AVUI MES

L'entreno d'avui constava de, 15km per muntanya corrent, i 1h de bici de carretera,
Per anar a corre, i, tal com havíem quedat, a les vuit del matí, han acudit: Elena, Pako, Karim, Practic, i jo, lo Practic, que desprès d'una llarga aturada, a tornat a foter-li canya, i tot, i el temps, que a estat parat no ha perdut gaire la forma.
Per a fer els quinze km corrent, ens hem desplaçat a la zona de la vall d'en Rubi, zona poc trepitjada per nosaltres (ultimament no tant, ja que no mi moc) i amb moltes opcions, tant per córrer com per fer amb bici, avui hem triat la mateixa volta que vam vulguer fer l'altre dia, i, que per culpa de la neu, no vam puguer acabar fent. La volta a estat la següent: Bassa d'en Rubi, sendera que pujar a l'Alentar, l'Alentar, GR fins pouet de l'Amoros, pista fins el mas de Lledo,sendera fins la cova d'en Rubi, barranc dels Estrets, corral de Fonso, pista de les casetes de Paquel, barranc dels Estrets i tornar al Torrent.
A la fi han estat 18 km i uns 700m + aproximadament amb 2h

Cal assenyala el fort ritme que tant Elena com Karim, han imprimit desde el comensament i no han tingut pietat d'un servidor que venia cansat de l'entreno d'ahir i han sortit com si d'una cursa es tractes,

I com que ancara me quedava fer la bici, no mos hem encantat gens en tornar a casa, i així puguer estrenar la bici, que ja en tenia ganes i nota el camvi espectacular del acer al carboni i fer l'hora que tocava. Com que fea una mica d'aire he triat anar fins a Tivenys i tornar.
A la fi he fet 30 km en 1 h 02m a una mitja de29km/h

Avui a estat un dia complert.

5 comentaris:

elena ha dit...

Pietat? com haviem de tenir pietat si sabiem que al cap de 20 minuts no en tindries tu? jeje

estas molt però que molt fort!!

realment va ser un bon entreno.

cucut ha dit...

jeje, qui parla d'esta fort.

lo manso ha dit...

Isa! ai si patirem enguany. jo pobret de mi fent un 10.000 en més de 50 minuts.

Anònim ha dit...

Ja vaig fer be de no vindre. Encara estarieu esperant-me

Anònim ha dit...

el que es va queda esperante va ser pako, que li hagues anat bé que hagueses vingut.