31 de des. 2009

SANT SILVESTRE UEQUERA


Avui hem fet la Sant Silvestre Uequera.
A les cinc de la tarde ens hem trobat per fer l'últim entreno de l'any, hi aon millor, per fer-lo, i pugue reviure l'any que acaba que, a l’església de la raval.
Allí on aquest estiu hem fet els últims entrenos de cara als objectius d'aquest any que avui acaba,i que també, mos han anat a tots, i allí on en acaba els entrenos estiuencs, vam oficialitzar el botellón, botellón per refer-nos de les suades que mos fotíem per aquestes rampes del barranc jeje!!!.



Avui he trobat ha falta molta gent, però per estes dates ja se sap...Tot i això a estat un dia de rencontres, rencontre amb Isa que per fi a sortit de la seva lesió que tants de mesos la tingut apartada ( ja esta com si res, ageseu tingut que vore a les dos roses tirant del grup, i com sempre, sense para de xerra) al igual que Marga que es va lesiona a Horta i no a triat millor dia per tornar-se a calçar les sabatilles que l’últim dia del any, el retorn també de Elena, Leo, i Tarazaga, desprès del seu paró de fí de temporada, també a estat Montse (que porta una bona progressió gràcies a la seva constància), Jesús que no para d’entrena a “muerte” ja que aquest any que comença te molts “objectius” i Jo, que ja millor de l’esquena volia acabar l’any corrent.



I com no, desprès de l’entreno no podia faltar el típic botellon, que avui l’hem fet a casa del kefe, que desprès del seu entreno amb bici, arribat a temps per fer l’últim brindis, brindis amb cava gentilesa de Elena i pastes per part de la kefa.





 FELIÇ ANY NOU A TOTS

3 comentaris:

Leo ha dit...

Esta crònica també es molt xula. Va ser una despedida de l´any molt original, com tots natros.Au ara a tornar a posarmos les piles que qui més qui menos tenim algún que altre objectiu per aquest any que ha començat.

elena ha dit...

Heu vist que guapos que estem,i quina cara de felicitat? com es nota que ja tenim la motivació activada!!

Molt bona crònica Joan, veig que aquests dies estas inspirat.

a partir d'ara a pels objectius 2010!!

un admirador secret ha dit...

Hola!!
bon nadal i felç any nou
(: d'un admirador secret :)