2 de gen. 2010

COMENÇAR L'ANY CORRENT AMB RESSACA

Diu la dita que "Qui corre el dia de cap d’any correra tot l’any"
I avui, fen cas a la dita, i ja que aquest any tinc varis objectius, amb ressaca i poc dormit, no he volgut falta a la primera sortida del any.
Una sortida pobra en gent, no se si es que la gent va beure molt i la ressaca no els a deixat vindre, si es que es van llitar tard i no ha pogut aixecar-se, (les dues coses serien més normal que no anar a corre) o potser els ha fet temor el fort vent que bufava, la qüestió es que a l'hora que vam quedar no més hi érem Leo, Montse, Isa, Jo i Karim que mos esperava a la bassa d’ossera.
La veritat es que feia més hora, d'esta al llit covant la ressaca que no voltant per estes muntanyes amb el fort vent que bufava, però bé ja m'havia aixecat.
Arribem a la bassa d’ossera al mateix temps que karim, allí ens trobem a un pastor pasturant una rabera de cabres blanques (cabres de Miralles, segons Montse) i mos adverteix del fort vent que fa dalt a la moleta, aconsellant-nos de no anar-hi, cosa que a natros no ens fa cambiar d’idea. Ens fiquem els gorrets pertinents per a fer la foto i emprenem la marxa pujant per la sendera nova que van obrir a la cursa de Xerta, seguint pels plans de Rambla, la vall de l’Ínfer, i quant estàvem pujant a la cresta per arriba a la moleta, el fort vent que bufava, i desprès de varies caigudes,i voladures d’objectes a conseqüència del mateix vent, mos fa desistir i decidim pegar la volta i baixa per la font nova, per arriba als cotxes ( i quanta raó tenia el pastor) on trobem a Mauro que venia a buscar-nos. Al final hem fet 2.30 de trot.

I tot, i l’aire que ma tocat, la ressaca no ma passat.

5 comentaris:

PITERPANK ha dit...

VAU PEGAR LA VOLTA PER UNA MIKETA D'AIRE????
RAJATS!!!
Proverbio albano-kosovar:
Ki se raja lo dia de cap d'any se raja tot l'any.

Anònim ha dit...

aixó, ho deus dir per per tu, no piter?

LEO ha dit...

Hola Joan bona la crònica, encara que ens va fer mal hora i pocs que erem ens ho vam passar bé.Ja entraré més sovint al bloc per informarme.

Joan Perales ha dit...

piterpank, de rajats en vam haber més dels quem pensaba... algúns els va deure fer temoo la cella eh?.

Leo, gràcies i la veritad es que si, tot i el vent mos ho vam passar tant bé com sempre

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies