9 de gen. 2010

HE CANVIAT EL VENT PER LA NEU

El fort vent que feia aquest matí, ma fet temor (  ja que això dels "abanicos" ancara no ho tinc entrenat ) per això he decidit canviar  l'entreno que me tocava avui, i he canviat la bici de carretera per anar a córrer.

A les nou del matí me he trobat amb Leo, Anna, Toni, Fran, Tara i Jesús que havien quedat a la raval per anar fer les revoltes i coll de l'Alba, i com es habitual amb mi, enseguida els he fet canviar de plans, i els proposat fer el mateix recorregut que vam fer en BTT el dia de reis per la zona de la cova d'en Rubi, al que tots han acceptat gustosament, aquesta es una zona verge per a les nostres sabatilles, ja que per aqui no em anat a corre mai, a més avui teníem l'oportunitat  de fer-ho amb neu. Neu mai vista per ningú de natros per aquests indrets, i que a molts llocs sobrepassava el mig metre de gruix, cosa que ha fet que l'entreno fos el de menys i apart de corre ens hem dedicat a fer-nos fotos, i jugar com crios, jo no eh!!jejeje.
A la fi no més hem fet 6.5 km en 1.40 h cosa que ma trasbalsat, i una volta era dalt del cotxe no estava tranquil i he decidit baixa d'ell i tornar a casa corrent, sense abans no haver passat per Sant Josep de la Muntanya, Fca del Ciment, Mig Camí, Raval de la Llet i tornar a casa, en total 1.30 h més, ara si, ara ma quedat  la sensacio de haver fet els deures.




6 comentaris:

Jesús ha dit...

A vore si tinc sort i pots veure les fotos que t'adjunto:
http://picasaweb.google.es/jesusaure/NeuPolsArranDeLEbre#

Salut, cucut!

Joan Perales ha dit...

Gràcies jesús ja esta linkat

Llastima que quant he pensat en baixa corrent ja havieu marxat igual t'agues agradat...

Joan Perales ha dit...

la foto de Tara espectacular

Leo ha dit...

Molt xula la sortida, molta neu, ha segut xulíssim.Les fotos una passada.

Anònim ha dit...

I can not participate now in discussion - there is no free time. But I will return - I will necessarily write that I think on this question.

Anònim ha dit...

I think, that you are not right. I can defend the position. Write to me in PM.