14 de febr. 2010

CURSA DEL FRARE, GINESTAR


Segona cursa del circuit terres de l'Ebre, una cursa nova, per a tothom, ja que era el primer cop que es feia. El poc desnivell de la mateixa,800m. prevenia una cursa rapida, i així a estat. Els dos o tres primers kilòmetres eren molt plans ja que es corrien per asfalt i pista Cosa, que no me va gens bé, i he patit molt de quàdriceps, fins el punt de tindre que para a fer estiraments. Un cop hem agafat sendera, me anat trobant bé i ha estat una remuntada continua, grimpant i des-grimpant per unes crestes que recordaven molt a la cursa de Tivissa amb senyeres incloses, fins arribà a uns últims kilòmetres, molt corredors, primer per pista i desprès pels carrers del poble que s'han fet mol llargs fins la meta.

Bé, però per a mi ancara no acabava el dia i seguint amb l'entreno d'avui i amb un gregari de luxe com es Piñol, amb la seua BTT, havíem de baixa a Tortosa amb bici per Som, pujar a Alfara i baixa, amb dues hores i mitja,
cosa que no hem pogut fer, ja que al arribà al Reguers i gracies al fort vent que bufat en tot el recorregut hem hagut de girat cua, ja què cada cop bufava més i feia insuportable.

A la fi a estat un bon entreno i he fet 2h 27m a la cursa i 2h 21m amb bici

2 comentaris:

Anònim ha dit...

makina,te surt en milles el rekorregut de avui!!!!!

cucut ha dit...

a la part dreta de dalt posa sistema metric clika i ho voras en km