20 de març 2010

ENTRENO DE TRANSICIO

Aquestes setmanes son de volum, això vol dir hores d'entrenament i quilometres a baixa intensitat, això de l'intensitat sempre va marcada pel grup que t'ajuntes, i amb el grup de la bici, l'intensitat no es que sigues la mes idònia per a estos dies,(vaja maquines) però això d'anar sol es un rollo, i aquí sempre tens l'opurtunitat d'anar a "roda" jeje.

Aquest matí tocava transició: 115 km,ó 4 h amb bici de carretera i 1 h de córrer per muntanya.

Desprès de cabila com ho podia fer, a les 7 del matí he carregat la bici al cotxe, i he deixat lo cotxe en la bossa a la rabal, per a aixi desprès, anar a corre per la rabal. Com el grup queda a les 8 del matí he aprofitat per anar fent i quant me he ajuntat amb ells, ja portava 15 km. Avui la volta era llarga, ja que arribaven fins a Fayon provincia de Zaragoza. Però amb 115km ja en tenia prou aixi que només me quedaven 100, he anat amb el grup fins a Villalba dels Arcs, per l'Eix de l'Ebre, Pinell, Gandesa, Coll del Moro, Batea i Villalba, aquí ens hem separat i he baixat a Gandesa i torna pel mateix lloc amb grupet que ja en tenien prou.
He arribat a la rabal amb un total de 120 km i 4 h 26 m a una mitja de 29km/h

Arribat a la rabal,  tocava vore quines sensacions tenia desprès de 4h i mitja amb la bici, i la veritat es que al principi bé. Desprès als 10 minuts, i quant enfilava la primera pujada, pensava que manaven a petar el quàdriceps, però no més ha estat uns moments i després de camina una mica, ja he començat a trobar-me bé i ja no hagués parat. He acabat molt bé i amb molt bones sensacions, els entrenaments comen-se'n a fer efecte A la fi he fet 9.46km amb 1h

BICI

CORRER