14 de juny 2010

REPTE ACONSEGUIT !!!





Gràcies a tots als que d'una manera ho altra meu ajudat ha poder aconseguir este gran repte. Gràcies a la meua dona Sílvia hi ha mas filles Tania i Nerea pel suport logístic i per aguantar-me tots aquest mesos d'entrenament, ja que sense el recolzament d'elles no ho hagués pogut fer. Gràcies a Cristina per guiar-me en els entrenaments, sense ella no ho hagues aconseguit, Gràcies al ajut que he tingut en cadascuna de les proves a Sergio, Abel i Simon en l'etapa de la bici de carretera a Dani que m'acompanyat en totes dues proves de bicicleta, Gràcies a Carlos i a Paco en la cursa de muntanya. Gràcies a Elena per acompanyar-me i aguantar-me en tota la pujada a Caro en lo meu constant "no arribaré" Gràcies a Leo per les matinades que ha fet per tal de deixar-me la piragua per a entrenar, Gràcies a tots el que creieu amb mi i heu estat el dos dies animam-me i convencem-me de que ho podia aconseguí: Anna, Maguie, Isa , Mauro,Leo,Toni i family,Montse,i tota la resta de companys del trail uec Gràcies a tots els del GR7 que tot i que soc un"ROIGET" m'han cuidat i ajudat com si fos un "BLAVET"

Felicitats a Fitxa, Albert, Javi, i Joan Fores per aconseguir este gran repte i donar-los les gràcies per compartir els entrenos d'aquest ultims dies

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Te molt de mérit el que has fet, has estat patint de la primera fins l'ultima etapa, molta constancia i saber sufrir ( clau per aconseguir un repte)
He patit molt a la bici de carretera, falten 10 min i Perales no ha arribat! deu meu no tindrá més temps que canviar-se les bambes.
Però tu dale que dale, fort i consient del que anaves a fer.
Son molts els reptes que has fet però jo se que este t'ha costat molt, t'ho has currat una barbaritat, entrenant com un bestia per aconseguir ser un llop.
Se el que vas sentir al arribar, ho he experimentat, ara disfruta, son molts els que voldrien ser tu.
També felicito a la teva dona i filles, elles també son llobes, se per tot el que pasen i per aguantar-ho tot.........es mereixen també aquest premi.

ALBERT GINÉ

campanilla ha dit...

Només tinc al cap la imatge teva acariciant la platera!!! enhorabona llop!!
Anna

Leo ha dit...

Ho torno a repetir Moltes felicitats. Encara que en alguna etapa ens has fet patir, amb la teva constancia ho has aconsseguit.La meua família i jo ho hem fet amb molt de gust poderte animar i esta lo que hem pogut al teu costat.T´ho mereixes, ets un bon company i amic. Besets de tots natros. I ara a descansar un poc.Adeu LLOP.Me fas temooooooor

Angel ha dit...

Joan, Albert mos ha llegit lo pensament a molts. Confirmo 100% lo que diu i lo que pensa. Moltes felicitats de tot cor. Ara es quan te sentit tots los entrenos que has fet.

Angel

lo manso ha dit...

MOLTES FELICITATS CRAKC.

Posats a destacar coses a part dels entrenos, que s'han de fer i tu has sigut constat i obeient al que t'ha manat Cristina. Jo vull destacar la capacitat de sufriment que tens, com pateixes i com aguantes cabron!

Ah! un repte, ja que et van tant això dels reptes: a vore si tens collons de contar quantes vegades has dit este cap de setmana: NO ARRIBARÉ.

elena ha dit...

Joan t'admiro molt i tu ho saps, t'admiro per la teva constancia, per la teva tolerancia al patiment,per la teva constant superació.......

però deu meu com me vas fer patir a la pujada a caro! el meu trofeu va ser veure't a meta quedant no 3 si no 45 minuts per fer la transició!

Si senyor, ja puc dir que tinc un altre amic Llop!!

Enhorabona!!

marti ha dit...

felicitats joan,lo que se es per lo que llijo.este cap de setmana no he estat disponible.
l'any passat cuan vas dir que volies fer la cursa del llop,sabia que ho aconsegueries.
una abrassada mol forta pera tota la familia,son mols de caps de setmana amun i avall.ara descansa,i a per lo ptl.salut i courage.marti

Un "Blavet" ha dit...

Enhorabona Perales ets un exemple a seguir....has demostrat que amb esforç i dedicació pots aconseguir el que et proposis. Ha estat un plaer coneixet i poder entrenar algun dia al teu costat. Enhorabona LLOP!!!!!
Manel

Javi ha dit...

Enhorabona Joan, si d´una cosa estava segur es de que ho aconseguiries, tambe t´he de dir que a l´etapa de bici de carretera hem vas fer pati, pero com hem mi tens un amic el dia que vulges anar amb bici hem truques que jo tirare de carro jejeje......... no molt

Joan Perales ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris