9 de nov. 2010

CURSA D'HORTA

Cap de setmana complert :
 Dissabte, l'amic Carlos tenia ganes de tornar a provar la bici de carretera per veure si sacava d'enganxar i es decideix a comprar-sen una. I després de el que vaig veure ahir, estic segur que en poc dies el veurem fotem-mos canya rodant amb els cicloturistes per estes carreteres.

A les deu del matí (els kefes van ronda i no volien matinar) vam quedar a casa Mauro. Allí ens vam trobar Carlos, Mauro, Isa i jo mateix, la volta que vam fer, va ser Som per Xerta, amb una petita variant, ja que a Mauro se li va passa pel cap, anar fins l'estació de Benifallet que esta recent restaurada a donà el vistiplau. Per cert a quedat molt bé, un cop estàvem allí, vam aprofitar per fer gasto... Reprenem la marxa cap a Som i a la pujada, Carlos semblava que portes la bici de Cancellara. Ell xarra que xarra i nosaltres detras d'ell bufant. La tornada de Tivenys la vam fer, fen relleus per tal de ficar-lo al dia.
Al final el Garmin en va marca 66Km amb un temps de 2h 37m

Diumenge,  després de més de dos mesos de no possar-me un dorsal, avui ja tocava, i a on millor que a la Cursa d'Horta. Com feia tant de temps que no feia cap cursa, meu empres com un entrenament. Al començament he anat molt tranquil i en molta calma,xerrant amb un i amb l'altre, però la vena competitiva no a tardat a surgir i sobre el km set, al veuré que me trobava bé, he aumentat el ritme i he anat passant gent (això es el que té de bó de sortir dels últims) cosa que m'animat molt, acavant millor del que pensava i amb molt bones sensacions, i amb un temps de 3h 02m, 4 minuts més que l'any passat

2 comentaris:

campanilla ha dit...

ole ole que equipazo!!!
que envidiaaaaaaa!!
muakaaaa

Anònim ha dit...

Anitaaaa!!! sols faltaves tu