13 de març 2011

EXTREM RUNNING PER PAÜLS


Aquest matí, i com feia dies que no passava, hi havia  concentració Uequera al bar dels quatre camins, i quina  sorpresa!! el vore la gran acceptació que a tingut la convocatòria, potser el fet de que havia de ser una sortida "tranqui" i no "guai", i  el bon temps que feia  a animat a que dinou uequeros ens desplace-se'm a Paüls a pateja  la muntanya.

Lo recorregut elegit  era anar a vore si per la Mola d'Atans hi havia alguna innovació per a  la cursa,.així que em pujat pel coll de la Gilaberta. Per no fer tanta pista em fet la variant del Tormasal, arribant a se més curt i tot. Al arriba al  Bc. del Morellà baixava molta aigua i els més "curtits" als que no els a fet temor banyar-se els peus  l'han creuat mentre els no tant curtits han fet la volta per tal de no banyar-se'ls .

Pujant per la Gilaberta a algú li ha passat pel cap pujar a la Punta del Aigua per lo pujador de la Camosa, cosa que ha fet dividí el grup, anant els més "extrems" per les grimpades i crestalls de la Camosa, mentre els altres han seguit pujant per les dures rampes de la sendera de la Gilaberta,  retrobant-mos  a la baixada del GR, passant abans per les creuetes de Lloà, mola d'Atans, i les fonts dels Montsagres d'Horta i Paüls, totes dos a vessar d'aigua per les pluges d'ahir, cosa que ha fet que baixes el bc. del Montsagre com mai no l'havia vist, en arriba a Paüls em avituallat a cal rumano unes merescudes cerveses. 

 Ha estat un molt bon dia de muntanya amb molt bona companyia

les fotos de PAKO
les fotos de KIKO
les fotos de MAURO
les fotos EXTREM'S de JESÚS

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si és que.....som los millors....jejejej hem xalat moltíssim, ara que jo me les vist en algun punt canutes....jajajaj. Monix

Joan Perales ha dit...

a si... pos ho has dissimulat molt bé
jejeej la veritat es que la volta estat xula i extrem, i jo que no volia vindre, si m'ho arribo a perdre...