3 d’abr. 2011

BARRANC DE LA GOTELLERA



La sendera del barranc de la Gotellera, quant no més anava amb bici de muntanya era una de les clasiques, no se quantes vegades la vaig arriba a fer. El seu fort  desnivell 600 mts  amb els no més de tres Km de distancia, pel mig d'un pinar, la fa una de les senderes mes tècniques i espectaculars del port. Si això li afegim  la volta que has de fer per poder arriba a la seua capçalera, Area de les Valls, Faixes Tancades, Portella calça, les Mirandes i el Teixet forma una ruta molt guapa i recomanable.
Per això quant Mauro en va suggerir fer aquesta volta no vaig dubtar-ho ni un moment, ja que seria la primera vegada que la faria com dic jo: "corrent caminant, caminant corrent"
I això es el que em fet els set Uequeros  que  a les vuit del matí  ens en trobat als quatre camins. Una ruta que tot i haver-la fet un munt de vegades, i el sol  fet de fer-la corrent, era com si fos nova per a mi, Lo més pesat de la  sortida, a estat: la llarga pista que en ha tocat fer des d'el final de la sendera  fins arribar al cotxe, ens ha tocat fer al no poder trobar  tot i buscar-la, la sendera de la Carrovera per tal estalviar-mos-la. Lo millor... la retornada de  Martí i Pako al grup, després de la temporada d'asfalt d'un  i de la lesió de l'altre, l'estreno de Raül  a les sortides "guais"  la companyia d'Elena que en tanta competició ja enyorava una sortida d'estes i els incondicionals Mauro i Isa
Tot plegat un molt bon dia de muntanya amb molt bona companyia

fotos de Mauro