30 d’abr. 2011

UNA SETMANA DE DESCANS

El dilluns després de la marató de la Fageda me vaig nota una molèstia al turmell dret, però clar després d'una marató, a qui no li fa mal res?? així que no li vaig donar importància, a més com soc poc d'anar al físio,o al  metge, vaig continuar entrenant igualment amb la molèstia, ja que quant  s'acalentava el peu no me feia mal,  inconscient de mi  pensava:  ja se curarà...  Peró avui després de dos setmanes i vore que no me passava he decidit anar al metge, i el resultat ha estat un esgince,  no res.. però haure d'estar una setmana amb el peu immobilitzat, a vore si ho aguanto, perquè aguantar això de estar sense poder fer res,  potser més dur que fer la PTL


14 comentaris:

joaquim ha dit...

Anims, que no serà res, i aviat a tornar-hi. Salut.

Joan Perales ha dit...

Gràcies Joaquim

marti ha dit...

eic Joan anim que aixó no sirà res ´,mira la part positiva una mica de descans sempre va bé(cuan es un atre)je,je .una abraçada.marti

Joan Perales ha dit...

Gràcies Martí, sempre plou quant no hi ha escola, ara no tocava...

Angel ha dit...

Ara SI que tocava! m'he salvat per la campana que me fases la ralla al mig a Alfara!

Animo, a fer bondat i a recuperarse!

Angel

Joan Perales ha dit...

Gràcies Angel, pos si ara que me veia en possibilitats de fer-te si mes no de sombra, tocat los co....s!!! bueno un altra sera

Leo ha dit...

Així m´he quedat quan t´he vist a la foto en la cama envenada. Ja veuràs com aviat es curararà i PODRÀS TORNAR A CORRER. A vegades has de pendre pacencia . Molts d ´anims Joan.

Joan Perales ha dit...

Gràcies Leo!!!

JaumeG ha dit...

Osti Joan quines zabatilles per a correr més xules...una mica altes potser, doncs ves amb comte que no te'n hagin de posar una a l'altre cama. Ho sento de veras, però potser et tocaba descansar una mica. Mira-ho per la part positiva.
Paciència i ja veuras que després estàs més fort.

elena ha dit...

Vaja embalatge t'han fet no? estar clar que ara et tocava baixar una mica el ritme, i com som tan cabuts i natros per voluntat pròpia no ho fem, pos el cos ja s'encarrega.....sobre tot no et poses nerviós, una setmana passa ràpid i quan estigues recuperat volaràs!!
tranquil que aquesta setmana no tinc cap entreno pels ventiladors, jeje
Anims!!

Joan Perales ha dit...

Gràcies Jaume!!! he vist que també li pegues ala bici de carretera ets un crack, per cert com estan les barretines de Carrasclet????

Elena jo nervios??? jejeje
menos mal que no te toquen els ventiladors, si no ja no t'aguantaria jejeje

JaumeG ha dit...

Les barratines estan al forn, ja em van dir que la cosa trigaria una mica, com que no sabem fer res normal..., barretines morades, amb estampació, i que no serveixin per a res,...tenen poques comandes d'aquestes.
Quan sapiga algo, ja us enviaré un e:mail, també farem un soparillo per entregar-les, del tipus -yo te nombro Carrasclero de honor-.
I ànims que ja et queda menys per a la recuperació total.

Agustí ha dit...

Hola Joan,
vaig arribar ahir i encara no havia pogut fer la volteta de rigor pels bloggs quan Cèsar m'ha dit aquest matí que estaves en 'reposo'. Quina 'mala pata' (jeje, que fàcil i que dolent).
Pren-t'ho amb calma que una setmana passa volant i de seguida tornaràs a donar guerra.
Ànim i salut

Riudecanyenc ha dit...

Ànims Joan,

Jo estic com tú per un putu esguinç que em vaig fer al turmell dret a mitjans de febrer.... Ara estic tornant a veure la llum i començant a trotar. Durant aquest temps m'he fet molt amic de la BTT

fins aviat