3 de març 2012

D'EQUIPS I PERNILS

 La meva opinió

 Arran de tota la polèmica suscitada  aquesta setmana, i les queixes que ha rebut l'organització amb el tema de l'obsequi que va rebre la UEC Tortosa, a la cursa de Miravet i que un altre equip no ha estat massa conforme.

Vull dir, que en cap article del reglament  de la cursa de Miravet, com del mateix circuit de les terres de l'Ebre, fa menció al premi en qüestió, dit això crec que, esta en mans únicament de l'organització entregar el premi o l'obsequi al grup que cregui mes oportu  , i sempre seguint el criteri que ella cregui , ja sigue al equip més nombrós, el més simpàtic, el més llunya...

Trobo molt lamentable arribar als extrems que hem arribat, i emmascara la gran festa que va ser aquesta cursa, i encara més, quant a tots ens uneix (crec jo) el mateix esperit, lo d'anar a xalar i passar el matí del diumenge fent l'esport, que a tots més ens  agrada, amb la gent, i les amistats que ens ajuntem diumenge re ra diumenge.


Des de sempre l'equip de la UEC Tortosa ha estat un equip de referencia, i amic de tots, tant a les terres de l'Ebre com a reu del país, hem guanyant varis anys el circuit català de curses de muntanya, i  totes les edicions del circuit terres de l'Ebre, es per això que ja estem acostumats a estos "piques", però acostumats, als "piques sanos".  Aquest no se el perquè, a transcendit en algo més. De piques em tingut sempre, a nivell català amb la UEC Anoia  i el Diedre, llavors no era per un pernil o una capsa de cava, llavors ens jugàvem el lideratge al circuit catala de curses de muntanya i no passava res. A nivell de les nostres terres, sempre hi hagut una rivalitat sana i amistosa tant amb els Canareus com en los Seniencs i tant amics com sempre. Ara no entenc aquestes histories i rencunies tant de cara a natros  com de cara l'organització per part d'alguns membres, no tots, de l'equip en qüestió. Per aixo m'agradaria que continues lo bon rotllo, dins de la màxima rivalitat.



3 comentaris:

elena ha dit...

Estic totalment d'acord Joan. La única cosa que volem és pasar-ho bé amb alló que més ens agrada!! i no en hi ha més....

Anònim ha dit...

The Meter Dome tent offers greatest [url=http://www.thenorthfaceforcheap.org]north face jackets for women[/url] and wind resistance, generally intended for expedition routines. Functions incorporate twin doors, inside canopy loops, denier nylon taffeta ground, and denier nylon Oxford [url=http://www.thenorthfaceforcheap.org]north face jackets for women[/url] . It's the most expensive North Encounter tent.

Anònim ha dit...

My friend's mom is expending the rest of her everyday living in the nursing [url=http://www.northfacecoatsforcheap.net/womens-north-face-denali-hoodie-jackets-c-137_140.html]north face denali hoodie[/url] and possesses no strategy who she's or exactly what the hell has took place to her lifetime. She is diagnosed with Dementia at an early age, but fortunately, has lived an lively and satisfying life. He recently told my mom to are living her everyday living to its fullest, also to do just accurately what she's performing by taking gain of all that existence should [url=http://www.northfacecoatsforcheap.net/north-face-denali-hoodie-womens-jacket-cheap-in-black-p-720.html]black north face denali hoodie[/url] and staying energetic and engaged inside the outside.