20 de febr. 2010

ESTIC INDIGNAT

Avui en arribà a casa, i com tots els divendres, tenia el setmanari l'Ebre sobre la taula; sempre que el cap de setmana anterior hi ha una cursa del circuit de les terres de l'Ebre,el començo a fluixejar per la secció d'esports, per poder lleixi la crònica i veure alguna foto abans que res i quina gran decepció, desprès de fluixejar-lo per dos cops, he comprovat que no hi havia ni fotos ni crònica, he pensat: "se'ls ha degut passar per alt? o, potser l'organitzador no els a passat l'informació...ves a saber"

Segueixo fluixejant i quant arribo a la secció "fets i gent" i desprès d'esta mirant les fotos del Carnaval sorpresa!!! aquí esta la crònica i les fotos de la cursa, i que fa aquí? (em pregunto) que no àuria d'esta a la secció d'esports? que no es una competició? que no es un esport federat? dons que fa aquí compartint noticia amb el carnaval, no li trobo cap similitut, no ho acabo d'entendre... i  trobo un menyspreu  per a els que com jo, practiquem aquest esport i ens sacrifiquem entrenant durant tota la setmana per poder aixi, aconseguir els nostres objectius com qualsevol altre esportiste.

Per més inri la crònica comença amb "Ni el carnaval ni el fred van atura diumenge passat..." aixo deixa molt que desitjar per part del setmanari la serietat en que s'emprenen aquest esport, que el demés esports s'aturen per carnaval? que si fa fred, és suspenen els altres esports? perquè mos hauriem d'aturar nosaltres.

I per acabar, la crònica finalitza destacant "OBSEQUIS I UN BON DINAR " com si, d'una excursió de qualsevol diumenge es tractes, trobo que havien coses mes importants que destaca, com per exemple i per dir alguna, el alt nivell en la participació per part de les femines, havent entre elles fins i tot una campiona del mon.

D'aquí la meva indignació

2 comentaris:

Paco Murall ha dit...

Joan, tot això ho podries dir als responsables de l'Ebre, perquè internet és molt gran i és improbable que se n'enteren d'esta crítica teua, que d'atra banda compateixo totalment.
Però tingues en compte que per a molts esport=fúmbolt, però mirant com juguen uns altres.

Javi ha dit...

Entenc que estigues indignat, pero jo ja fa molts anys que ho vaig vivin, a la meva etapa com a ciclista, despres de aconseguir algun titol ja sigui a nivell provincial o estatal hem ficaven a un raco sense foto i resumit amb mitja col.lumna, i cualsevol equip de futbol a nivell regional havent perdut tota la patgina i foto a tot color.....si vols un consell deixau anar i disfruta de les curses i l´esport