24 d’abr. 2011

SETMANA SANTA

El passat diumenge vaig prendre part a  la 2ª Marató de la Fageda. Era la primera vegada que la feia, ja que coincideix amb la marxa del Matxos, i l'any passat, Matxos formava part de l'entrenament PTL. Vist l'ambient ,el recorregut  i el fet de que la Sènia està a la frontera amb Castelló, i atrau a molts corredors de la comunitat veïna, la veig com una  marató amb molt de futur. ( Seniencs no vos desanimeu tot i els entrebancs que heu tingut)

Pel que fa a la marató em va anar molt bé, ja que les distàncies llargues és lo meu, com sempre al principi vaig patir bastant per arribar al primer avituallament, però després vaig acabar pletòric avançant molta gent i acabant amb un temps de 4: 40 i el vint-i-un  de la classificació. Al arribar un bon plat de pa amb tomata amb llonganissa, ens va fer recuperar les forces, i com no, la hidratació post carrera es molt important i per tal de no deshidratar-nos, no hi ha res com està a prop del sortidor de la cervesa jeje.

Sílvia, i tot el seu grupet d'amigues de l'ATE van prendre part a la marxa de 17 km, anat-li molt bé,  donant mostra  dels avanços que està fent, tant pujant com baixant.

Dijous: per la tarde i en companyia del manso vam anar a acompanyar, en un tros de recorregut del GR 92 concretament des de la platja de l'Almadrava fins a platja de Santa Llúcia (23 km)  a Paco Robles i el seus companys,Manolo i Juan Carlos amb el seu gran repte: fer tot el GR 92 català non stop, i així  donar a conèixer la tasca que fa l'associació "Obrirse al Mon", amb les persones autistes. Repte que van acabar el divendres a migdia al pont de l'olivar d'Ulldecona, sent acompanyats durant tot el  recorregut del divendres i fent-los una rebuda tal com cal en un repte com aquest, els companys del Sudactiu d'Ulldecona.

Dissabte: entrenament d'una hora i mitja en Sílvia pels voltans de Jesús i Roquetes Sílvia cada dia va millor.

Diumenge:  Karim vol fer una volta curta pel port, ja que a la una vol estar a casa, així que a les 7 i mitja ell mateix amb Arcadi i Robert, m'arroplegen a 4 camins destí al port, allí mos esperarà  Carlos, en Carla i Montse a les que li ha costat poc convence-les per acompanyar-mos. Arranquem direcció Toscar per la Vall Figuera amb una temperatura de 5 graus i una boira pixadora que al poc rato estàvem tots banyats. Tal com anem fen anem improvisant el recorregut i fem cap a Llinars per a pujar per la Mola. A on Montse ens recorda que  la Mola en boira es molt perdedora, però gracies al garmin i que feia poc havia fet una ruta per aquí no hi hagut problema, creuada la Mola i amb un bon aiguat hem baixat per la sendera de la Galiassa a la zona del Mascar i d'allí "directes" al Pous de la Neu, que degut a la pluja estava ple de gent i no hi havia puesto i hem hagut d'anar a fer la cervesa al xalet de Carlos, al final hem acabat la volta fen 24 km i 800m de desnivell amb quasi 4 h.

1 comentari:

Leo ha dit...

Bueno Joan tu no pares. i Silvia molt bé, aviat ja et veurem a les curses. Que et vagi molt bé la cursa d´Alfara. Fins demà si vens a l´entreno.